Kotieläinten kotoisa kotipiha, aikuisten iloksi ja lasten riemuksi.

Meille tämä on elämäntapa…

Rehndahl on meidän, Lindan ja Joonaksen, sekä noin 60 kotieläimen ympärivuotinen koti. Yhteiselomme on täynnä puuhaa ja toimeliaisuutta, mutta kaikki 62 meistä arvostavat myös rentoutumista ja hauskanpitoa. Tämän kotoisan ja rentouttavan meiningin haluamme myös jakaa asiakkaidemme kanssa.

Meillä eläimet eivät aina hengaile aitauksissaan. Ethän siis pelästy, jos parkkipaikalla sinut ottaa vastaan ystävällinen Raita-koira tai jättikukko Guggenheim ja hänen koreat kanasensa. Leikkipaikoilla ruohonleikkurin sijasta viheralueita saattavat olla työstämässä lampaat ja vuohet – tai minihevosemme falabellat.

Tallin ohi et pääse tallustamaan ilman, että kalkkunamme Einstein päästää pulputtavan tiedotuksensa: “Vieraita näkyvissä!” Heppa-aitauksesta kantautuvasta hörinästä tunnistaa ruoka-ajan. Linssiluteemme Dalai-laama puolestaan kurottelee tilaisuuden tulleen mukaan selfieen tai perhepotrettiin. Kuten varmaan alat ymmärtää, täällä on tilaa isoillekin persoonille.

Kun tulet meille, tulet ystävällisten eläinten ja ihmisten onnelliseen kotiin.

Rehndahlin perusti Susanne Hilden 90-luvun alussa. Kotieläinpihasta on tullut vuosien varrella suosittu koko perheen retkikohde. Rehndahlin omistaja vaihtui vuonna 2015, kun Linda osti tilan. Pian perässä lennähti paikalle myös lintuja rakastava Joonas.

Susannen luoma omaperäinen ja iloinen ilmapiiri ovat Rehndahlissa edelleen läsnä, mutta olemme tehneet paikasta myös selvästi oman näköisemme. Mukanamme ovat saapuneet monipuoliset leikkipaikat, mystinen Haltijapolku, villit sirkusesitykset, monenlaiset taideteokset ja yhteisölliset tapahtumat. Lupauksemme on, että joka vuosi tuomme tilalle jotain uutta!

Rehndahlissa on paljon eläimiä, joihin voit ystävystyä, mutta isolle maatilalle mahtuu muutakin ihmeteltävää.

Voit nauttia eväitä jylhän kallion päällä ja levähtää luonnonhelmassa.

Haltijapolulla tutustut metsien, järvien ja maanalaisten onkaloiden muinaiseen väkeen.

Tarkka kulkija voi tavata muun muassa vanhan Ahdin ja hänen kauniin vaimonsa Vellamon. Vaan toivottavasti et hullaannu ilkeän näkin viettelevästä viulunsoitosta – tai eksy hirvittävän Hiiden maanalaiseen maailmaan!

 Maahisten ilkikuristen ansojen vuoksi polku on hieman vaikeakulkuinen eikä sillä etene mukavasti esimerkiksi rattaiden tai pyörätuolin kanssa.

Omien eväiden grillaus onnistuu nuotiopaikoilla tai grillikodassa porontaljoilla köllötellen.

Kioskista voit ostaa jäätelöä, virvokkeita ja kahvia.

Aidattu leikkipaikka, josta löytyy leikkimökki ja monitoimiväline.

Merirosvolaiva “Black Pearl” on puinen alus, jolla lapset pääsevät etsimään uusia maailmoja.
Keppihevostalli ja supersuosittu kepparien esterata innoittavat lapset ja joskus aikuisetkin mitä huimimpiin loikkiin (käytössä kesäkaudella).

Hiljainen metsä ja toivomuskaivo. Löydätköhän nämä?

Kesäkautena tilalla palvelee kioski, josta voit ostaa jäätelöä, kahvia, virvokkeita, popcornia ynnä muuta pientä. Isompaan nälkään varaathan omat eväät mukaan!

Ponitalutus
Ponitalutusta järjestetään pääsääntöisesti päivittäin. Hinta on 5€ per lenkki. Talutuksen saatavuus voi vaihdella, joten tarkistathan päivän tilanteen henkilökunnaltamme.

Säännöt
Täältä pääset lukemaan eläinpihan liikennesäännöt!
Omaa koiraa ei valitettavasti voi ottaa mukaan, koska tilalla kulkee eläimiä vapaana
!

Alle 12-vuotiaiden lasten tulee liikkua alueella vain vanhemman valvonnassa.

Ystävälliset ja uteliaat eläimet sekä upea luonto toivottavat sinut aina lämpimästi tervetulleeksi!