Falabellat Rehndahlissa

Tilaa paikanpäälle..

Olemme nykyään liikkuvia taiteilijoita. Liikumme niittämässä mainetta, kunniaa ja toivottavasti tuoden myös hiukan porkkanarahaa muille eläimille. Tulemme vaikka olohuoneesi, päiväkotiin, vanhainkotiin, firmajuhliin, messuihin, kauppakeskuksiin, aivan minne tahansa missä ihmiset takuulla meihin ihastuu.

Barbie, isabellen värinen hunajapupu, on kotoisin Italian auringon alta Toscanasta. Barbiella on kieltämättä hurmaava ulkonäkö, ja luonne. Joskus tamma kuitenkin ällistyttää meitä omistajia ja jopa varsaansa Baccaa tulisella luonteellaan! Näin ei käy usein, mutta tietty tulisuus on show-meiningissä tarpeen! Hurmaamme taatusti Sinut hetkessä, jos vain annat meille tilaisuuden. Vaikka rouskuttelisimme heiniä tyynen rauhallisesti, saatamme jo hetkessä esittää kilpajuoksua keskenämme. Tule, koe ja näe. VAROITUS: saatat ihastua ikihyviksi!

 

Barbie Chali_Tomja Falabella005

FALABELLA PÄHKINÄNKUORESSA:

Rodun alkuperä: Kehitetty Argentiinassa yli 100 vuotta sitten
Säkäkorkeus: Varsana n.41-43 cm, aikuisena korkeintaan 86 cm
Väri: Kaikki värit sallittuja
Luonne: Rohkea, oppivainen, tasainen, koiramainen
Erikoista: Falabellat kantavat varsaa kaksi kuukautta normaalia pitempään. Pikkuhepoilla on kaksi kylkiluuta ja selkänikamaa vähemmän kuin muilla hevos- ja poniroduilla.
Jalostus: Mitä todennäköisimmin falabellojen jalostuksessa ei ole lainkaan käytetty poneja, vaan ainoastaan pieniä hevosia.
Ikä: Falabella saattaa elää jopa 40-vuotiaaksi.