15.6. (103)

Valitettavasti emme järjestä ratsastusleirejä tällähetkellä!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kesäleirit 

Rehndahlin leireillä ratsastat metsässä, pelloilla ja maastossa! Maneesissa pääset kokeilemaan esteitä ja se antaa suojaa sateen yllättäessä. Ratsastuksen lisäksi tutustumme yhdessä ponien hyvinvointiin ja hoitamiseen. Ratsujen lisäksi tilaltamme löytyy yli 60 muuta eläintä, kuten maailman pienimmät hevoset, eli falabellat Backa ja Barbi.

Rehndahlin useiden eläinasukkien kanssa puuhastellessa vapaa-aikaa kuluu siivillä. Järjestämme myös keppihevosten estekilpailut, käymme uintiretkillä ja tarinoimme nuotion äärellä. Lisäksi käytössä ovat kaikki tilan leikkipaikat merirosvolaivoineen ja trampoliineineen.

Leirien opettajana toimii Amanda Tamminen. Amanda on koulutukseltaan lastentarhaopettaja ja SRL:n hyväksymä kouluratsastusvalmentaja. Amandalla on ratsastuskokemusta 25 vuoden ajalta. Lisäksi hänellä on opetuskokemusta ratsastuskouluista ja yksityisoppilaista. Amanda kilpailee aktiivisesti kouluratsastuksessa.

 

1. Yleisleiri / Alkeisleiri*

2. Pitkä Yleisleiri **

3. Alkeis/Jatkoleiri

4. Yleisleiri

5. Päiväleiri

 

3.-7.6.2018

10.-15.6.2018

17.-21.6.2018

24.-28.6.2018

2.-5.7.2018

 

390€ TÄYNNÄ!

415€ TÄYNNÄ!

390€ TÄYNNÄ!

390€ TÄYNNÄ!

260€ TÄYNNÄ!

 

rensku

* Yleisleiri/ Alkeisleiri tarkoittaa, että otamme kyseiselle leirille 5  yleisleiriläistä ja 4 alkeisleiriläistä. Ratsastus tapahtuu näissä ryhmissä. Alkeis-/jatkoleiri sopii hyvin alkeiskurssin käyneille sekä ensikertalaisille.

** Yleisleiri on yhden päivän pidempi kuin muut leiri 🙂

Yleisleiri

On tarkoitettu jo perusasiat hallitseville ratsastajille. Leirillä hypätään esteitä, hiotaan koulua, leikitään ja maastoillaan.  Koulutunneilla perehdytään oikeaan istuntaan ja hevoseen vaikuttamiseen ja esteiden harjoittelu aloitetaan maapuomeista ja edetään ratsastajien tason mukaan. Maastotunnit kenttätuntien lisäksi piristävät mukavasti sekä hevosen, että ratsastajien mieltä. Tasovaatimus heC (käynnin ja ravin hallinta. Laukkaaminen olisi hyvä, jos onnistuu yksin tai taluttajan kanssa. Mutta ei pakollinen) Jos olet epävarma tasostasi, älä epäröi olla yhteydessä!

Hyppykokemusta ei vaadita

Alkeis/Jatkoleiri

on tarkoitettu alkeis- ja jatkotason ratsastajille. Leirillä opetellaan perusasioita, ottaen huomioon leiriläisten tason. Tunnit pidetään pääsääntöisesti hiekkapohjaisessa maneesissa. Maastossa käydään taluttajien kanssa. Leireillä opetellaan perus ratsastuksen lisäksi hevosten hoitoa, satulointia sekä varusteiden hoitoa.

Alkeis-/jatkoleiri sopii hyvin alkeiskurssin käyneille sekä ensikertalaisille.

Vuokrausleiri

Tällä leirillä ratsastetaan kaksi tuntia päivässä, joista toinen on ohjattu tunti ja toinen itsenäinäinen, mutta valvottu tunti. Sinulla on käytössäsi koko ajan sama poni. Vuokrausleirille osallistujan tulisi hallita ponin hoito, satulointi ja hänellä tulisi olla riittävä ratsastuskokemus itsenäiseen tunninkulkuun. Vaadittava ratsastustaso leirille on heC.

Päiväleiri

on tarkoitettu alkeistason ratsastajille.  Toisin kuin muut leirit päiväleiri alkaa maanantaina. Leiri ohjelma alkaa aina klo 9:00 ja päättyy klo 17:00.  Leirillä on ratsastusta tunti päivässä.
Leirillä opetellaan perusasioita, ottaen huomioon leiriläisten tason. Tunnit pidetään pääsääntöisesti hiekkapohjaisessa maneesissa. Maastossa käydään taluttajien kanssa. Leireillä opetellaan ratsastuksen lisäksi hevosten hoitoa, satulointia sekä varusteiden hoitoa.

 17.6. (17)

Ohjelmassa mm.

* Ratsastusta 2h/pv (HUOM! Leirin ensimmäisenä päivänä; Sunnuntaina on vain 1h ratsastusta! Tuolloin ratsastus on omatoimista. Alkeisleirillä ratsastustunti on ohjattu)
* Teoriaa n. 0,5-1h/pvä (Sunnuntaina ei ole teoriatuntia)
* Grillailua nuotiolla, isommille kummitustarinoita 😉
* Tilan kotieläinten kanssa omatoimista puuhastelua ja falabellojen kanssa touhuamista avustajien kanssa
* Keppihevostalli ja esterata keppareille
* Leirihoitsu
* Leirikisat ruusukkeineen
* Leirikaste
* Hoitoponi-näyttelyt
* Mukava henkilökunta ja ammattitaitoinen opettaja
* Uintia ja pulikointia sään salliessa
* Makean nälkään apua löytyy kioskista
* Meidän leireillä ponit hoidetaan ja laitetaan itse kuntoon (kuitenkin valvonnan kera. Aloittelijat harjoittelevat yhdessä avustajan kanssa)

– Vuokrausleirit kestävät 6pv, Yleisleirit/alkeisleirit 5pv, päiväleiri 4 pv
– Leiriläiset yöpyvät päätalossa valvojien kanssa
– Leireillä tarjoillaan ruoka neljä kertaa päivässä. Päiväleirillä 3 kertaa.
– Muistathan ilmoittaa mahdolliset ruokra-allergiat leirille
ilmoittautuessasi!

Leirin varausmaksu on 100€. Huom! Varausmaksua ei palauteta, ei edes sairastapauksissa.
Leirin loppusumma maksetaan viimeistään 2 viikkoa ennen leirin alkua.
Leirivarauksen tehtyäsi saat sähköpostitse leiritiedotteen, jossa on tarkemmat lisätiedot leiristä: aikataulut, maksuohjeet, peruutusehdot, mitä tarvitset mukaan yms…

Lisätiedot ja leirivaraukset numerosta 050 435 7118 tai sähköpostitse linda@rehndahl.fi

kesaleiri

Tervetuloa nauttimaan kesästä kanssamme!

HUOMIO!

Emme ole vakuuttaneet asiakkaitamme, joten huolehdithan
tapaturmavakuutuksestasi