Onnellisten Eläinten Kotitila – Rakkaudella Rehndahl

Kun saavut vierailulle Rehndahliin

…tulet ystävällisten eläinten ja ihmisten onnelliseen kotiin; eläinrakkaiden taikapaikkaan!

Rehndahlissa asustaa kirjava joukko toinen toistaan ihastuttavampia eläinpersoonia. Tilallamme tallustaa monia kavioita, räpylöitä, sorkkia, tassuja ja varpaita. Osa tyypeistämme kuljeksii kotiympäristössään päivän mittaan vapaana touhuten omiaan, siispä saatat kohdata vierailusi aikana vaikkapa reissullaan tepastelevan ponin, hellyyden kipeän kissan, eväspaikoilla partioivan touhukkaan kanaparven tai vesien välittömässä läheisyydessä mellastavan räpyläjengin. Toiset eläimistä viettää aikaansa aukioloaikoinamme omissa aitauksissaan, joista osaan (merkitty kyltillä) pääsee heitä tervehtimään ja rapsuttelemaan.

Eläimet ovat tottuneet olemaan tilallamme turvassa, joten annathan heille tilaa olla rauhassa etkä ainakaan tarkoituksella heitä säikytä. Kun joku eläimistämme tulee luoksesi, on silloin mainio mahdollisuus päästä tekemään ystävyyttä, sillä olet herättänyt hänen luottamuksensa. Meillä jokainen yksilö on lähtökohtaisesti hyvin kiltti ja pitää ihmisen läsnäolosta rapsutuksineen, mutta pelästyessään saattaa kuka tahansa olla arvaamaton. Aivan niin kuin me ihmisetkin! Pidäthän siis huolta myös perheen pienimmistä, kun kohtaatte eläinasukkaitamme.

Rehndahlissa on monia eläimiä joihin voit ystävystyä, mutta isolle maatilalle mahtuu muutakin ihasteltavaa kuten kaunista luontoa jylhine kallioineen. Retkieväitäsi voit nauttia nuotiopaikoilla, joita on vapaassa käytössä kaksi. Mikäli kaipaat enemmän omaa rauhaa ja luonnon läheisyyttä, niin voit leiriytyä piknikille vaikkapa kallioille tai hiljaisen metsän siimekseen.

Kesäkaudella voit ostaa lipunmyyntikioskistamme kuumaa kahvia, kylmää juotavaa ja jäätelöpuikkoja. Isompaan nälkään suosittelemme ottamaan mukaan omat eväät. Naapurissamme sijaitsee ihastuttava Maatilapuoti, jonka tarjonnan ja aukioloajat voit kurkistaa tästä!

Jotta vierailustasi tulee mahdollisimman mukava kokemus kaikille

…luethan Rehndahlin säännöt huolellisesti tästä!

Muutamia poimintoja helposti luettavaksi:
– Lemmikkieläintä (kuten koiraa) ei voi tuoda mukana vierailulle / Rehndahlin alueelle
– Eläinten tasapainoisesta ja säännöllisestä ruokinnasta vastaa ainoastaan talon oma väki. Ethän siis syötä eläimille mitään!
– Alle 12-vuotiaiden tulee liikkua alueella vain vanhempiensa tai huoltajansa valvonnassa
– Liiku varovasti, sillä maasto on tieltä poiketessa kallioista sekä luonnontilaista lampineen ja ojineen. Pidäthän huolen myös mukanasi olevista lapsista!

Meiltä löytyy myös aina paikka motivoituneelle työharjoittelijalle - ota reippaasti yhteyttä!